Odyssea Publishing

Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners (Dutch)

Crypto Trading voor Ambitieuze Beginners

Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners leert je hoe je succesvol kunt handelen in bitcoin en andere crypto's, extra rendement kunt maken op je crypto's, en veel beginnersfouten kunt vermijden.

Van de schrijver van de Nederlandse bestseller over zelf in valuta handelen, Forex Voor Ambitieuze Beginners, en de oprichter van de succesvolle CryptoAcademy, komt het eerste diepgaande Nederlandse boek over zelf handelen in crypto's, Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners.

Crypto's bieden een gouden kans op rendement, maar succesvol handelen in cryptocurrencies is moeilijker dan je misschien denkt. Zo is de cryptomarkt notoir volatiel — uitschieters van tientallen procenten zijn geen uitzondering — waardoor je zonder een solide handelsstrategie hard onderuit kunt gaan. Ook hebben niet alle coins evenveel potentie. Als je niet weet hoe de kansrijke coins eruit te pikken zul je dan ook veel kansen mislopen. Bovendien zijn er nog allerlei extra manieren om rendement op coins te maken die je natuurlijk ook wilt weten.

Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners leert je daarom:

● Kansrijke coins te spotten

● De beste in- en uitstapmomenten te bepalen

● Je posities te beschermen tegen volatiliteit

● Een handelsstrategie te vinden die bij je past

● Extra rendement te maken op je crypto’s

● Alles over blockchain, smart contracts, NFT’s etc.

● Heel veel beginnersfouten te vermijden

● En nog veel meer

Kort gezegd: met Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners heb je alle tools in huis om een vliegende start te maken op de cryptomarkt en een succesvolle crypto trader te worden!

Available at Amazon