Odyssea Publishing

Day Trading Voor Ambitieuze Beginners (Dutch)

 

Day Trading CoverDay trading is de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen onder particuliere traders. Het aantal assets waar je als particulier in kan handelen is enorm gegroeid, en brokers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om in zeer kleine posities te handelen, waardoor €100 al genoeg is om te beginnen met traden.

Maar het feit dat je makkelijk en goedkoop toegang hebt tot de markt betekent natuurlijk niet dat het ook makkelijker is om een succesvolle day trader te worden. Integendeel. De “gamification” van trading en de veel lagere toegangsdrempel maken dat veel beginners tegenwoordig zonder enige kennis gaan handelen, vaak met snel oplopende verliezen tot gevolg. Terwijl dat helemaal niet nodig is. Want met het juiste risico en money management kun je je kapitaal prima beschermen, waardoor je echt niet bang hoeft te zijn dat je je account met een paar trades opblaast.

Van de schrijver van de Nederlandse bestsellers Forex Voor Ambitieuze Beginners en Crypto Trading Voor Ambitieuze Beginners, Jelle Peters, en professionele handelaar en oprichter van de succesvolle CryptoAcademy Jan Robert Schutte komt nu het eerste diepgaande Nederlandse boek over day trading, Day Trading Voor Ambitieuze Beginners.

Day Trading Voor Ambitieuze Beginners leert je hoe je succesvol kunt handelen op de korte termijn, trading kansen kunt spotten op verschillende markten, en veel beginnersfouten kunt vermijden.

Winstgevend leren traden kost natuurlijk tijd. Maar als je jezelf die tijd geeft, staat niets je in de weg om zelf een succesvolle day trader te worden. Day Trading voor Ambitieuze Beginners leert je daarom:

• Hoe werkt technische analyse in day traden
• Hoe herken je kansrijke koerspatronen
• Wat zijn de beste markten voor day traden
• Verschillende bewezen day trading strategieën en setups
• Hoe bescherm je je kapitaal • Hoe creëer je de juiste traders mindset
• En nog veel meer.

Kortom: met Day trading Voor Ambitieuze Beginners heb je alle tools in huis om zelf een succesvolle day trader te worden!